Tilbud om rygestop

Tilbud om rygestop

Tilbud om rygestop

Bliv røgfri med dine kollegaer

Er I mange, der ryger på jeres arbejdsplads og snakker om, at nu skal det være slut?

Hvis I kan svare ja til det, så kan vi hjælpe jer på vej. Vi ved, at det er svært at stoppe med at ryge, men det kan lade sig gøre!

Er I mellem 8 og 12 kollegaer, der ønsker at stoppe med at ryge, kan vi komme ud på jeres arbejdsplads og lave et rygestopkursus for jer. På den måde kan I stå sammen i kampen mod røgen og støtte hinanden både på kursusgangene, men også i hverdagen.

Hvad kan et rygestopkursus give jer?

Et rygestopkursus kan give jer:

  • Hjælp og støtte til at forberede jeres rygestop bedst muligt
  • Hjælp til at bryde jeres rygevaner
  • Vejledning om sundhedsmæssige fordele, vægthåndtering under jeres rygestop, nikotinafhængighed, kuliltemåling mv.
  • Støtte fra rygestopinstruktøren
  • Idéer og tip til at holde tankerne væk fra tobakken og til at tackle rygetrangen, når den opstår


Et rygestopkursus består af fem mødegange på hver halvanden til to timer. Her mødes du sammen med dine kollegaer med en rygestopinstruktør. De to første mødegange forbereder I rygestoppet og bliver klædt på til at møde de udfordringer, der venter. På resten af møderne får I hjælp til at fastholde jeres rygestop.

På kurset kan I drage nytte af hinandens erfaringer, støtte og viden om at være i gang med et rygestop. Med dine kollegaer og rygestopinstruktøren i ryggen står du ikke alene i kampen, men kæmper sammen med andre for at blive røgfri.

Individuelt rygestopforløb

Du får rygestoprådgivning af en af kommunens sundhedscoaches, der er uddannet rygestoprådgiver. Rådgivningen vil foregå via samtaler og tager udgangspunkt i, hvad der motiverer netop dig til at stoppe med at ryge, og hvordan du bevarer motivationen.
Datoen for, hvornår du vil stoppe med at ryge, aftales typisk efter første eller anden mødegang, og du behøver derfor ikke være stoppet med at ryge ved forløbets start. Sommetider laver vi en aftale om gradvis nedtrapning.

Rygestoprådgivningen vil bestå af 3 - 6 samtaler og kan aftales efter hvornår det passer dig. De sidste par samtaler kan evt. klares over telefonen.

Ønsker I et rygestopkursus på jeres arbejdsplads?

Så kontakt os for at høre nærmere og for at aftale, hvornår vi kan komme ud og holde et kursus for jer.