Kom godt i gang med fysisk aktivitet

Kom godt i gang med fysisk aktivitet

Kom godt i gang med fysisk aktivitet

Inspiration til institutioner

I Esbjerg Kommune arbejder vi målrettet med at fremme den fysiske aktivitet i de kommunale institutioner. I Esbjerg Kommunes sundhedspolitik 2011-2014 er det et mål, at kommunen vil indføre minimum 30 minutters fysisk aktivitet for voksne og 60 minutter for børn pr. dag i alle institutioner som en integreret del af de allerede eksisterende aktiviteter.

Mange institutioner lever allerede op til sundhedspolitikkens mål om fysisk aktivitet, mens andre er godt på vej.

Spændende lokale eksempler

Inspirationskataloget er bygget op omkring en række spændende eksempler fra lokale institutioner i Esbjerg Kommune. Eksemplerne er indsamlet som et led i en spørgeskemaundersøgelse, hvor samtlige institutioner i sensommeren 2011 besvarede spørgsmål om, hvordan de inkorporerer fysisk aktivitet i deres daglige aktiviteter.

De eksempler, vi har udvalgt til kataloget, er kun få blandt mange spændende eksempler. Skulle I have flere inspirerende, lokale eksempler, som I gerne vil dele med andre, er I velkomne til at kontakte sundhedsfremme og forebyggelsesteamet.

Ved at klikke i menuen til venstre har I mulighed for at komme direkte til eksempler fra jeres eget institutionsområde. Håbet er dog også, at I bliver inspirerede af eksempler fra andre institutionsområder. Det kan ske via menuen til venstre eller ved at benytte søgefeltet i øverste højre hjørne.